Välkommen till Stenö – Jungfrukustens pärla

Sol, sommar, aktiviteter och bad! Stenö är en naturskön familjecamping med hög service och många aktiviteter. Campingen är belägen på en halvö i Söderhamns vackra skärgård. På den södra delen av campingen hittar du den barnvänliga sandstranden. Om din fyrbenta vän ta sig ett svalkande dopp är dessa välkomna till den norra stranden, och självklart får även husse och matte ta sig ett dopp där.

Brett utbud för både stora och små

Detta är platsen där du aldrig har tråkigt, här finns ett brett utbud för både stora och små. Det finns bastu att hyra, kajak, äventyrsgolf, volleybollbanor, lekplats, cykeluthyrning, ledarledda barnaktiviteter i Stenö Kids Club. Du kan även hyra en båt för att ta dig en fisketur, eller varför inte besöka någon av Söderhamns 500 vackra öar?

Granne med naturreservatet Stenöorn

Stenö är ett naturskönt område för friluftsliv. Här ligger naturreservatet Stenöorn med ett fantastiskt fågelliv. En vacker naturstig runt området och en naturhistorisk cykelled som tar dig från Stenö till Söderhamn finns också. Den går längs kusten som är kantad av vackra vyer och intressant information om historiken runt sågverksepoken.

Varmt välkommen!

Boka direkt »

 

Kontakt & mer info

Stenö Havsbad & Camping
Stenövägen 130
82022 Sandarne

T: 0270-75150
E: stenocamping@soderhamn.se
W: www.stenohavsbad.se/