Njut av Hälsingland och vad det har att erbjuda

Carl von Linné beskrev Hälsingland som ett mikrokosmos. Här finns nämligen alla typer av naturslag - långa stränder och skärgård vid kusten samt djupa, trolska skogar och böljande blå berg. Orbadens Camping ligget precis vid Ljusnans strand, mitt mellan Bollnäs och Järvsö, och härifrån kan du lätt avnjuta många av det Hälsingland har att erbjuda. Svalkande dopp, häftig natur och så klart – Campinganläggningens eget utbud av aktiviteter och göromål.

En campinganläggning för alla

Här firas midsommar på traditionellt vis och har bor du var sjätte natt (i följd) gratis. Servicehus 1 är rullstolsanpassad och där finns det två kök, tvättstuga, skötrum, toaletter och duschar samt en separat handikapptoalett med dusch. Servicehus 2 inhyser dusch/toalett för damer och herrar.
Lekplats, grönytor, storschack och grillplats. Uthyrning av kajaker, kanadensare, roddbåt och motorbåt med ekolod. Om du vill ägna ledigheten stillasittande bör du bunkra upp med ursäkter. Här finns, som du förstår, saker att göra. Och då har vi inte nämnt vad du kan göra i omgivningarna än…

Omhuldad i omgivningarna

Ljusnan och sjöarna runt omkring bjuder ofta på fint fiske, och om inte just fiske faller dig i smaken kanske en spaupplevelse passar bättre? Eller ett restaurangbesök? Allt detta finns inom bekvämt avstånd från anläggningen. Annars kanske fin natur, vandringsleder och trivsamma promenadvägar, bär och svampskogar lockar? I vilket fall som helst bestämmer du över din egen tid och energiåtgång på Orbadens Camping. Men det finns där om andan faller på. Precis som det ska vara.

Säkra din plats på Orbadens Camping idag. Länk till bokning och kontaktuppgifter finns här intill.

Varmt välkommen!

Boka direkt »

 

Kontakt & mer info

Orbadens Camping
Orbadenvägen 17
82011 Vallsta

T: 0278-45165
E: info@orbadencamping.se
W: www.orbadencamping.se/