När du checkar in på en campingplats som är ansluten till SCR Svensk Camping behöver du från och med 2019 ett Camping-ID eller ett Camping Key Europe. Ett Camping-ID kan du få utan kostnad via campingplatsen eller genom att ladda ner appen My Camping Key på App Store eller Google Play.

Camping Key Europe köper du lättast online på Camping.se eller på campingplatsen hemsida, alternativt i receptionen när du anländer. Till skillnad från ett Camping-ID ger dig Camping Key Europe tillgång till boenderabatter på drygt 2 500 campingplatser i Sverige och Europa, en uppsjö förmånliga rabatter och erbjudanden samt en helt kostnadsfri ansvars- och olycksfallsförsäkring som gäller för hela familjen. Som om det inte vore nog får du också campingkatalogen Svensk Camping direkt hem till dig i brevlådan.

Billigare och mer upplevelserik

Camping Key Europe är laddat med massor av erbjudanden och rabatter både på lokal och nationell nivå. Alla aktuella erbjudanden och rabatter finns samlade på ett och samma ställe i appen My Camping Key som uppdateras kontinuerligt med förmånliga erbjudanden. Du får även boendeförmåner på drygt 2 500 campingplatser runtom i Sverige och Europa. På så sätt tjänar du in det du betalar för Camping Key Europe väldigt snabbt, samtidigt som du får en billigare och mer upplevelserik campingsemester.

Säkrare för hela familjen

När du köper Camping Key Europe får du en ansvars- och olycksfallsförsäkring som skyddar dig och din familj vid en eventuell olycka. Försäkringen gäller för skadehändelse som inträffar på en campingplats, husbilsplats, ett hotell eller stugområde i både Sverige och utomlands. Det kan röra sig om allt från att du råkar backa in i grannens husbil till att någon i familjen behöver besöka ett sjukhus i samband med campingvistelsen.

Bekvämare och smidigare

Camping Key Europe ger dig tillgång till enkel och snabb in- och utcheckning direkt i mobilen och du slipper tidsödande pappershantering och registrering varje gång du besöker en campingplats som är ansluten till SCR Svensk Camping. Allt du behöver göra är att visa upp ditt Camping Key Europe i appen, så är det klart.

Fördelar med Camping Key Europe

Bekväm in- och utcheckning samt bokning online genom digital identifikation.

Billigare inköp genom relevanta erbjudanden och rabatter på nationell och lokal nivå. Läs mer »

Förmånligt boende genom boenderabatter på drygt 2500 campingplatser i Sverige och Europa. Läs mer på campingkeyeurope.se »

Tryggare semester genom en internationell ansvars- och olycksfallsförsäkring. Läs mer »

Bekväm tillgång till Sveriges största campingkatalog genom utskick hem i brevlådan.

Automatisk loggbok som samlar din campinghistorik på en karta.

Camping Key Europe kostar 160 kr

Du tjänar snabbt in de 160 kr du betalar för Camping Key Europe om du utnyttjar någon av de förmåner som erbjuds. Camping Key Europe köper du på Camping.se eller hos en branschansluten campingplats. Giltighetstiden är 12 månader från dagen du köper det. Köp Camping Key Europe här »

Europeiskt samarbete

Camping Key Europe är ett europeiskt samarbete mellan konsumentorganisationer och företrädare för campingplatser. I Sverige sker försäljningen av Camping Key Europe genom SCR Svensk Camping som är branschföreningen för Sveriges campingplatser. SCR Svensk Camping arbetar för att utveckla och förbättra semesterupplevelsen på camping i Sverige.

Aktivera Camping Key Europe på App Store eller Google Play

När du har köpt Camping Key Europe aktiverar du det snabbt och enkelt i appen My Camping Key, som går att ladda ner via App Store och Google Play. Då får du tillgång till enkel och snabb incheckning direkt i mobilen och slipper allt krångel med plastkort och manuell registrering. Du får också alla dina förmåner samlade på ett ställe samt har koll på din campinghistorik. Camping Key Europe kan aktiveras på upp till 3 enheter samtidigt och användas offline under 5 dagar, men måste vara online vid uppdatering. Du får en påminnelse när det är dags att förnya ditt Camping Key Europe.