Skip to content

Camp Viking

"Naturskönt i underbara Jämtland

Camp Viking är en åretruntöppen och naturnära campingplats i underbara Jämtland, precis intill Revsundssjön och nära till E14. Här kan du bland annat koppla av i lugn naturskön miljö, njuta av god mat och belgiska öl på bistrons terrass mot sjön eller låta barnen springa sig trötta på anläggningens generöst tilltagna grönområden.

Här finns ca 40 campingtomter, de flesta med el, och här är du välkommen med husvagn såväl som husbil och tält. Utrustning för vatten och latrintömning speciellt för dig som med husbil finns.

Barnvänlig strand, bastu, minizoo med mera

För dig som föredrar aktivitet framför vila är utbudet allt annat än skralt. Här finns – utöver den kringliggande naturen – badstrand, badtunna, bastu och mycket mer. Kanske låna en cykel eller kickbike? Getterna i anläggningens eget minizoo och lekplatsen är populärt inslag för de små.

Kanotpaddling, fiske och mycket mer

Om du hungrar efter äventyr och upplevelser utanför anläggningen har du mycket att bita i. Sommartid rekommenderas fisket eller kanotpaddling i sjön varmt. Landkrabborna lockas av de fina vandring- och cykellederna i närheten. Vintertid kan du åka både utför och på skotersafari. Något för alla året runt, med andra ord.

Kort om Camp Viking

Camp Viking drivs av paret Petra och André. Två belgare som efter många års turistande i den svenska naturen bestämde sig för att göra verklighet av i sin dröm – att driva en campinganläggning för andra naturälskare.

Hjärtligt välkomna till natursköna Camp Viking!"
Camp Viking
Hannåsen 107
84050 Gällö

T: 072-7004003
E: info@campviking.se
W: campviking.se/