Skip to content

Snibbens Camping, Stugby & Vandrarhem

DEN NATURLIGA UTGÅNGSPUNKTEN FÖR UTFLYKTER I DET SAGOLIKA HÖGA KUSTEN-OMRÅDET.
Underbart vackert läge på en halvö med utsikt över den vidsträckta sjön bara 2 km från Högakustenbron. Många populära waterside-platser precis vid vattenbrynet. Restaurang med fullständiga rättigheter.

Närheten till Högakustenbron gör Snibben till den naturliga utgångspunkten för utflykter i det sagolika Höga Kusten-området och vandringar upp på Höga Kustens alla vackra utsiktspunkter och toppar.

Mellan Härnösand och Örnsköldsvik med Prästberget, Valkallen och Tueggen som närmsta toppar, Västanåfallet, Hemsö Fästning och äventyrliga vandringar på Smitingen en kort tur (gärna på cykel/elcykel) söderut och Via Ferrata och Skuleskogen i norr. Sagolika Rotsidan, idylliska Östanö Rabarbercafé och pittoreska Bönhamn är bara några av Höga Kustens alla utflyktsmål. Vi har en Info Point med kartor och information och mångårig kunskap och insidertips.

Själva campingen har ett underbart vackert läge på en udde i den vidsträckta sjön och är bland annat känd för waterside-platserna kant i kant med vattenbrynet.

Populära Snibbens Strandcafé & Grill har fullständiga rättigheter och ligger med oslagbar utsikt och stor terrass på sjön bredvid campingen och stranden.

Hos oss kan du hyra SUP:ar, kanoter, kajaker, roddbåt, trampbåt, elcyklar och mountainbikes.

Nyhet för 2021 var bl a en vedeldad bastu med stor badbrygga och magisk utsikt.

Nyhet för 2022 är bla a nyinköpt fin minigolfbana och rejält utomhuspingisbord och boulebana.

En vandring på 1,5 km från Snibben tar dig upp på toppen på Prästberget där du har milsvid utsikt över Höga Kusten och 4 broar - Högakustenbron, lilla och stora Sandöbron och Lövviksbron. Häruppe finns också en fin grillplats.

Mycket välkommen att spendera sommaren hos oss!
Snibbens Camping, Stugby & Vandrarhem
Snibben 109
870 16 Ramvik

T: 070 523 73 17
E: info@snibbenscamping.se
W: www.snibbenscamping.se/