Skip to content

Camp Route 45

Bo hos oss på Camp Route 45 i den underbara svenska naturen. Ställ in på en tur runt vildmarksvägen, paddla kajak eller vandra runt i den oändliga skogen. Familjen van Pelt hälsar dig välkommen!

Vi har campingplatser över hela området med eller utan el. Vissa ligger precis intill den vackra ån och andra ligger närmare servicebyggnaden. Vi har en servicebyggnad komplett med toaletter, tvättställ, duschar, kök, tvättstuga, tvättställ, dricksvatten och avloppsvatten.

Kom och bo i vår mysiga stugor. Dessa stugor hus 4 personer max. De har en elektrisk spis med två pansar, kylskåp och allt du behöver för att laga en liten måltid, brygga te eller kaffe. Vatten hämtas från vår servicebyggnad som även har eget kök om du så vill.

Här i Hammerdal i Jämtland är mycket möjligt. Ingen massturism utan personliga upplevelser utan personliga äventyr. Området är mycket varierat. På vintern kan aktiviteter som utförsåkning, längdskidåkning, snöskovandring, isfiske, skoterturer och huskyturer ordnas. På sommaren finns det möjligheter som ridning, kanotpaddling, mountainbike och (båt)safari. Genom vårt lokala nätverk känner vi personerna som kan erbjuda dessa aktiviteter i liten skala och göra det till ett riktigt svenskt äventyr ur vimlet. Kontakta oss för att tillsammans titta på önskemål och möjligheter.
Camp Route 45
Fyrån 210
83341 Hammerdal

T: 070 607 68 92
E: info@camproute45.com
W: www.camproute45.com/