Skip to content

Sonfjällscampen

SONFJÄLLSCAMPEN, I HJÄRTAT AV HÄRJEDALEN
Sonfjällscampen ligger vackert och sjönära vid Vågan och Ljusnan med en fantastisk utsikt över Sonfjället. Campingen är belägen nära Hede, Vemdalen, Sonfjällets nationalpark och Nyvallen. Från Nyvallen går det vandringsled upp till Sonfjällets topp. Naturskön miljö som lämpar sig för promenader, med delvis markerade leder.I mysiga lilla Hedeviken, endast ett stenkast från Vemdalen, Sonfjällets nationalpark och Nyvallen ligger Sonfjällscampen med sjön vågan som närmsta granne. Bättre utgångsläge för vandring, fiske, snöskoter eller tillochmed skidåkning i Vemdalen är nog svårt att hitta i Härjedalen.

Här finns det tältplatser, husvagnsplatser, husbilsplatser och mysiga stugor på ca 18 kvm.

Campingplatsen har allt du behöver för en bekväm och minnesvärd vistelse - badplats med brygga, nyrenoverade servicestugor med WC, dusch, kök och bastu samt ett nyrenoverat kök som skapar en hemtrevlig atmosfär där du kan njuta av middagar.

Under din vistelse hos Sonfjällscampen kommer du att uppleva en fantastisk naturupplevelse med vandringsleder och fiskemöjligheter runt hörnet. På vintern kan du prova på vinterbad.

Du kan läsa mer på www.sonfjallscampen.se
Sonfjällscampen
Hedeviken 250
846 92, Hede

T: 070 629 22 86
E: info@sonfjallscampen.se
W: www.sonfjallscampen.se