Skip to content

Skulebergets havscamping

"Där Skuleberget möter havet

Upplev Höga Kusten och Skuleberget från Skulebergets Havscamping och gästhamn, i Docksta, nästan mitt mellan Härnösand och Örnsköldsvik.

Här har du 42 aktivitets- och naturnära ställplatser med en makalös utsikt över havsviken.


Servicehus med utsikt över havet från altanen

I det nybyggda servicehuset hittar du en lounge med sittplatser samt 4 toaletter/duschar (varav 1 hcp) och diskmöjligheter. Utanför loungen finns en altan i söderläge med kvällssol och vacker havsutsikt.

Utgångsläge för naturupplevelse och aktivitet

Till Skuleberget Havscamping hör en ca 100 meter lång sandstrand. Avståndet till stranden är mellan 30-60 meter från samtliga ställplatser

Om du lockas av natur, höga höjder och underhållning i nationell toppklass är Skulebergets Havscamping och gästhamn en utmärkt plats att slå läger. Här har du nämligen allt detta på nära avstånd.
Skuleskogens Nationalpark är uppskattat av naturälskande vandrare, Skule Naturscen är populärt bland musikälskare och Via Ferrata lockar klättrare i alla nivåer – från nybörjare till de mer rutinerade.

Via båt tar du dessutom till Sveriges högsta ö, Mjältön, och Bottenhavets pärla – och surströmmingens mecka – Ulvön. Vad sägs om ett strandhugg på någon av de magiska stränderna och klipporna längs Höga Kusten?

Välkommen till Skulebergets Havscamping och gästhamn!"
Skulebergets havscamping
Veåsand 211
870 33 Docksta

T: 076-105 35 08
E: info@skulebergethavscamping.se
W: www.skulebergethavscamping.se/sv