Skip to content

Antjärns Camping & Stugby

"Äventyret börjar vid Höga Kusten

Precis vid den badvänliga tjärn, några hundra meter från E4 och någon timme söder om Härnösand, hittar du lilla charmiga Antjärns Camping. Om du slår dig till ro här har du ett bra utgångsläge för att upptäcka Höga Kusten och Ångermanlands storslagna natur.

Med spring och skutt i benen

Äventyret börjar vid Höga Kusten
Precis vid det badvänliga tjärnet, några hundra meter från E4 och någon timme söder om Härnösand, hittar du lilla charmiga Antjärns Camping. Om du slår dig till ro här har du ett bra utgångsläge för att upptäcka Höga Kusten och Ångermanlands storslagna natur.

På anläggningen finns en liten lekplats med liten strand där du kan bada. Anläggningen brukar ha öppet från maj till september, och då står såklart bad, fiske, grill och avkoppling på menyn. Du kan dessutom hyra bastun eller en roddbåt på campingplatsen (i mån av tillgänglighet).Bo med husvagn, husbil, tält eller i stuga

Antjärns Camping är en personlig, intim och mysig camping som lägger stor vikt vid att du ska ha en så bra vistelse som möjligt. Här kan du bo med husvagn, husbil, tält eller alternativa campingalternativ. Eller så hyr du en stuga, som finns i flera prisklasser.

Familjen Jampen, som driver anläggningen, önskar dig en trevlig vistelse och hälsar dig hjärtligt välkommen!"
Antjärns Camping & Stugby
Antjärn 113
87191 Härnösand

T: 0611-74150
E: contact@antjarnscamping.com
W: www.antjarnscamping.com/